Sabri Akın Anaokulu
HİCRET MAH. ABDULLAH GÜL CAD. SABRİ AKIN İLK OKULU BLOK NO 9 İÇ KAPI NO 1 ARNAVUTKÖY / İSTANBUL

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları aynı zamanda MEB’in okul öncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kendine güvenen, birey olarak haklarını bilen , özgür ve yaratıcı düşünebilen , sorgulayan, doğayı ve hayatı seven, aynı zamanda doğaya ve çevresine duyarlı, paylaşmayı bilen , farklılıklara karşı saygılı ve anlayışlı, kendi kültürünü bilen ve kültürel değerlerine bağlı, vatanını , milletini seven ve Atatürk sevgisiyle dolu, Atatürk ilkelerine bağlı, sağlıklı, mutlu, barışa inanan,dürüst, sevgi dolu bireyler yetiştirmektir.

İKİLİ

Sabahçı Grup: 8:30 - 12:50 Öğlenci Grup:13:00 - 05:30